Την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της έμπνευσής του για τις φανέλες, με τις οποίες θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στο Eurocup, εξέφρασε ο Αποστόλης Λάλλας. Ο σχεδιαστής των εν λόγω εμφανίσεων, αναφέρθηκε στον χρόνο που χρειάστηκε και τα προσχέδια που έκανε, μέχρι να καταλήξει μαζί με τη διοίκηση στην καλύτερη δυνατή επιλογή, ενώ απάντησε και στο ερώτημα για το πότε θα τεθούν προς πώληση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο Libero 107.4:

Για την επαφή με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σχεδιάζω πολλά πράγματα, είναι το χόμπι μου. Και για τον ΠΑΟΚ έχω σχεδιάσει, από ιστοσελίδες, βίντεο με την υπογραφή Zorro 4 και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Παναγιώτη Χορόζογλου έχουμε γίνει φίλοι μέσω του Club φίλων ΠΑΟΚ Ρόδου, που φέτος κλείνει 15 χρόνια ζωής. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές εδώ στη Ρόδο, ήξεραν τη δουλειά μου και γύρω στα τέλη Απριλίου με πήρε τηλέφωνο ο Τέλης και μου έκανε τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσει να κάνω κάποια προσχέδια για τη φανέλα. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου και το αίσθημα ευθύνης μου ένιωσα».

Για το νέο σχέδιο: «Αυτό το σχέδιο που βγήκε είναι μόλις ένα από τα τριάντα συνολικά που έστειλα στην ΚΑΕ γύρω στα μέσα Μαΐου. Έγιναν κάποιες συζητήσεις και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο, γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να τη χρησιμοποιήσει η ομάδα και στο πρωτάθλημα και στο Eurocup, αλλά λόγω διαφορετικών προδιαγραφών αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί μόνο στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθεί άλλη».

Για την φανέλα τηου πρωταθλήματος: «Δεν θα έχει αετό, θα είναι μια ριγέ φανέλα. Αυτό μπορώ να το αποκαλύψω, περισσότερα θα πούμε στην παρουσίαση. Προσωπικά, πάντως, πάντα είμαι υπέρ της ριγέ φανέλας».

Για τον χρόνο που δαπάνησε: «Παρέδωσα τριάντα προσχέδια, αλλά έκανα περισσότερα από εκατό. Πειραματίστηκα πάρα πολύ, μου πήρε σχεδόν τρεις μήνες. Το ξενύχτι ήταν μπόλικο, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, είναι κάτι που θα το λέω και στα εγγόνια μου. Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που με εμπιστεύτηκαν».

Για το πότε οι νέες φανέλες θα είναι διαθέσιμες προς αγορά και πώς εμπνεύστηκε το σχέδιο με το δικέφαλο αετό: «Λογικά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ανυπομονώ και εγώ, τόσο για τη φανέλα όσο και για το φανελάκι προθέρμανσης. Κι αυτό θα είναι καταπληκτικό. Τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις στο μπάσκετ ήταν είτε μαύρες είτε άσπρες. Τα τελευταία 2-3 χρόνια μπήκε και η ρίγα στη φανέλα. Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό σχεδιαστικά, μελέτησα τις προδιαγραφές που υπάρχουν στο Eurocup και ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε».