Ο ΠΑΟΚ αύριο (19/12) “ρίχνεται στη μάχη” στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό και μετά τη νίκη επί του Άρη, επιθυμεί να συνεχίσει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά” Άρης Λυκογιάννης μίλησε στο “www.paokbc.gr” για το επερχόμενο παιχνίδι, καθώς επιστρέφει σε “πάτρια εδάφη” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που περιμένει από την αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «paokbc.gr» ο προπονητής του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης:

Για το γεγονός ότι πολλά μέλη του ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα επιστρέψουν σε…παλιές πατρίδες, με το ταξίδι στη Ρόδο:

«Νομίζω ότι όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και έτσι αντιμετωπίζονται όλα τα παιχνίδια. Ο Κολοσσός θέλει τη νίκη γιατί είναι γηπεδούχος, εμείς θέλουμε να καλύψουμε την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, οπότε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κυρίως βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ιδιαιτερότητες, υπάρχουν παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρόδο, αλλά έχουμε παίξει ξανά αντίπαλοι με τον Κολοσσό, οπότε νομίζω ότι θα προσαρμοστούν όλοι πολύ γρήγορα σε αυτό μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι».

Για τον Κολοσσό και τι περιμένει από την αναμέτρηση:

«Είναι μία ομάδα δουλεμένη, με δύο πολύ έμπειρα παιδιά, τον Ξανθόπουλο και τον Ζάρρα, οι οποίοι δίνουν ποιότητα. Ο ένας κατευθύνει αρκετά καλά, ενώ ο άλλος εκτελεί με μεγάλη συνέπεια φέτος. Είναι μία ομάδα που έχει χημεία και ρόλους, φαίνεται κι από τον τρόπο που παίζει εκτός έδρας. Δεν έχει χάσει πουθενά εύκολα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι και λογικό όμως, οπότε έχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».