Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από διαδοχικές ήττες στην Basket League και αυτό έχει σημασία για τον Αρη Λυκογιάννη. Ο προπονητής του “δικέφαλου” τόνισε μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα στην παράταση, κάτι που σύμφωνα με τον Λυκογιάννη δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη…

«Θεωρώ ότι αν εξαιρέσει κάποιος το πρώτο δεκάλεπτο, από εκεί και πέρα ελέγξαμε το παιχνίδι κι αν δεν υπήρχε η μεγάλη ευστοχία στο τρίποντο της Λάρισας, θα είχαμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια. Έχουμε κερδίσει τα τρία δεκάλεπτα της κανονικής διάρκειας και το πεντάλεπτο της παράτασης», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος προπονητής, που πρόσθεσε:

«Δύο μεγάλα σουτ του Smith και η δικιά μας αποτυχία στην κανονική διάρκεια, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Στα πρώτα 2,5 λεπτά φάνηκε ν’ αλλάζει η ψυχολογία, ο αντίπαλός μας ξέφυγε έξι πόντους και πέτυχε δύο μεγάλα σουτ. Παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατήσαμε, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Κάναμε ένα μεγάλο come back στα τελευταία 2,5 λεπτά και πήραμε μια σημαντική νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα».

ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ: «ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΝ ELIJAH»

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, από τη μεριά του, σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν μία ήττα που μας πείραξε πολύ αυτή στον 1ο γύρο και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά βγάλαμε ψυχή, θέλαμε να δείξουμε μία αντίδραση από τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Elijah Mitrou-Long, θέλαμε να κερδίσουμε γι αυτόν».