Αύριο Παρασκευή (12/02) διεξάγεται ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών στο “PAOK Sports Aren” στις 20:00.

Ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά”, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αυριανή “μάχη” της ομάδας του, αναφερόμενος στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του.

Δείτε τις δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Προμηθέας έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ του. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο ψυχολογικό, σωματικό και ενεργειακό κομμάτι, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την στιγμή, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Έχουμε μία πολύ σημαντική απουσία για το παιχνίδι, τον Mitrou-Long και πρέπει να διαχειριστούμε εκ των έσω την απώλεια αυτή. Θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στα παιδιά και από εκεί και πέρα πνευματικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε να μπούμε στον αγώνα έτοιμοι, ενεργειακά και ψυχολογικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στον τελικό».