Το Περιστέρι επικράτησε με 76-67 επί του ανεβασμένου ΠΑΟΚ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Ο head coach του “Δικέφαλου του Βορρά”, Άρης Λυκογιάννης μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα του, στη θέση του άσσου και τόνισε πως θέλει να αποφύγει τις αλλαγές παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Δείτε τι είπε ο coach Άρης Λυκογιάννης:

«Νομίζω το πιο σημαντικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ακολουθούσαμε το ρυθμό ήμασταν αρκετά καλοί, ήταν ότι χάσαμε τελείως τον ρυθμό μας στην επίθεση. Οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν σωστές. Αυτό επηρέασε και την αμυντική μας λειτουργία».

Για το πρόβλημα που υπήρχε στη θέση του πλεϊμέικερ: 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις, αλλά έχω ξαναπεί ότι προτεραιότητα είναι να λειτουργήσουμε με τις λιγότερες αλλαγές και με τα λιγότερα έξοδα. Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εμείς δεν θέλουμε να την κάνουμε πιο δύσκολη με περιττά έξοδα».

Για την ΑΜΚ είπε: 

«Νομίζω ότι είναι σίγουρα ένα κομμάτι στο οποίο οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν επενδύσει πολλά για να μειωθούν τα έξοδα που υπάρχουν από προηγούμενα χρόνια».

Τέλος ανέφερε: 

«Εύχομαι να μπούμε σε μια κανονικότητα και να ξαναρχίσουν αγώνες και στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στις ακαδημίες που έχουν μείνει τα παιδιά χωρίς μπάσκετ πολύ καιρό».