Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, μίλησε μετά τη νίκη επί της Λάρισας στο Κύπελλο, για την εικόνα των παικτών του απέναντι στους Θεσσαλούς, για τη σημασία της πρόκρισης. Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί  Αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα και τόνισε ότι η ομάδα έχει μπροστά της πολύ δουλειά.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας είπε μετά τη νίκη επί της Λάρισας στο «Παλατάκι»:

Για την μετάθεση της έναρξης της σεζόν στην Basket League λόγω της αποχώρησης του Πανιωνίου και το αν αυτό επηρέασε και την εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος σήμερα: «Ήταν σημαντικό που επιστρέψαμε σε επίσημο παιχνίδι, το περιμέναμε τις τελευταίες 12-13 μέρες. Το μπρος-πίσω με τον Πανιώνιο, με είχε επηρεάσει πολύ στην προπόνηση. Στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν πολύ ξεκάθαρη η έλλειψη ρυθμού, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, που δεν υπήρχαμε στο γήπεδο στα πρώτα 13-14 λεπτά. Δε βάλαμε κορμιά, δε βάλαμε χέρια, δεν ακολουθήσαμε τακτική. Μας κράτησε η ποιότητα στην επίθεση κάποιων παιδιών, βρήκαμε λύσεις και μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Από το 15’ και μετά, η ομάδα άρχισε να προσαρμόζεται, να πατάει καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι».

Για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και την επόμενη μέρα: «Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν αρκετά καλύτερη. Και σε ένταση και στην ατομική άμυνα. Μέσα από την αμυντική ένταση και μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φύγει το σκορ. Είναι καλό ξεκίνημα, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα. Προχωράμε στο θεσμό αυτό, έχουμε στόχους, θέλαμε να προχωρήσουμε στους «8». Έχουμε όμως μπροστά μας πολλή δουλειά. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στη Λάρισα, θεωρώ ότι το ρόστερ της είναι σίγουρα καλύτερο από πέρσι. Με τη δουλειά που κάνουν και θα κάνουν στη συνέχεια, θα είναι υποψήφια για πλέι οφ».