«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άβτοντορ (104-99), καθώς οι Νίκολα Μάρκοβιτς και Βαγγέλης Μαργαρίτης αποκόμισαν προβλήματα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ είχε αποχωρήσει από τον αγώνα λόγω έντονων σπασμών στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, ύστερα από άγαρμπη πτώση του στο παρκέ, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού (δείτε εδώ)
Αμφότεροι εξετάστηκαν την Πέμπτη (10/12) από το γιατρό του “Δικέφαλου”, Κώστα Σαμαρά, με τον Νίκολα Μάρκοβιτς να εξακολουθεί να αισθάνεται έντοντους πόνους στη μέση. Παρόλα αυτά, η σοβαρότητα του προβλήματός του παραμένει άγνωστη, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί την Παρασκευή (11/12).
 
Σε ό,τι αφορά το Βαγγέλη Μαργαρίτη, όλα δείχνουν πως ο Έλληνας άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/12), όπως και ο Κώστας Κακαρούδης που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.