Ενθουσιασμένος που θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δήλωσε το καινούριο απόκτημα τη ομάδας, Θαντέους ΜακΦάντεν, λέγοντας παράλληλα πως ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για τη μεταγραφή του:

 «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, για να γίνω μέλος μιας ομάδας με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ, φημισμένη σε όλη την Ευρώπη. Μια ομάδα που όλοι σέβονται. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και να κάνω ό,τι μπορώ, από την πλευρά μου, για να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια επιτυχημένη σεζόν».

Για τους Γλυνιαδάκη και Χάτσερ:

«Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Ουίλιαμ Χάτσερ, έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και συνεπώς γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω επίσης και τον Γλυνιαδάκη. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ σκληρός παίκτης και ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, εκεί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος αγωνιστής κι έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Το βασικό ζητούμενό του είναι η νίκη κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».