Την ικανοποίηση του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τενερίφης εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Θαντ ΜακΦάντεν, με τον Αμερικανό να τονίζει ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερη η διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα με την Τενερίφη για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “8” της επόμενης φάσης. Ο ΜακΦάντεν μίλησε από την πλευρά των παικτών του “Δικεφάλου” του Βορρά στη συνέντευξη Τύπου με τον γκαρντ να αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στη νίκη αλλά και στην προσωπική του εμφάνιση.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Τενερίφης (66-63): «Είναι καλό που νικήσαμε. Έπρεπε να νικήσουμε με όσους πιο πολλούς πόντους μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε αλλά όχι ικανοποιημένοι. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω στα λάθη μας, μέχρι την άλλη Τετάρτη που έχουμε τον επαναληπτικό. Βέβαια, προέχει ο αγώνας του Σαββάτου στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την εμφάνισή του και τα σουτ που δεν έμπαιναν: «Έπαιξα όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Απόψε ήταν καλή βραδιά για τον Πέινερς. Δεν ανησυχώ τόσο για την εμφάνισή μου. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μία παίζεις καλά και μία όχι».

Για το τι έκανε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη: «Η άμυνα ήταν το κλειδί. Μια ομάδα η οποία πάει πάνω από 80 πόντους στα ματς που παίζει, την κρατήσαμε στους 60. Φυσικά, δεν μπορείς να παίζεις τέλεια άμυνα σε όλο το παιχνίδι».