Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε και αυτός δηλώσεις μετά τον Κιθ Κλάντον στο περιθώριο της Media Day του ΠΑΟΚ και μίλησε για τη προετοιμασία ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των παικτών και τον κάλεσε να πάει στο γήπεδο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για τη προετοιμασία είπε: «Ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, μια δύσκολη για εμάς περίοδο. Ήρθαν νέοι παίκτες και πρέπει να τους βάλουμε μέσα στο σύνολο, να μάθουν την φιλοσοφία και να γίνουμε μια ομάδα. Θέλουμε να είμαστε πιο εκλυκστικοί από τις προηγούμενες χρονιές. Βλέπω ότι τα νέα παιδιά έχουν διάθεση, ενέργεια κι η ομάδα θα παίζει πιο ελκυστικό μπάσκετ».

Για το κόσμο είπε: «Πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και τη βοήθεια του και τον καλούμε στο γήπεδο στον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αφού θα υπάρχουν και σπουδαίοι παίκτες από το παρελθόν. Φέτος θα δώσουμε τα πάντα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και όλους και ζητάμε τη στήριξη του κόσμου».