Ικανοποιημένος με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαρέζε εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, εξηγώντας ότι η ομάδα του ήθελε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς που έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό το “πρέπει” μας δημιούργησε περισσότερο άγχος. Επίσης, προερχόμασταν από ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που παλέψαμε πολύ και μας είχε αφήσει ένα κενό μέσα μας. Στην αρχή του αγώνα ήταν επηρεασμένοι. Οσο για το παιχνίδι, η Βαρέζε παρουσίασε μια μίξη άμυνα ζώνης, με αλλαγή σε μαν του μαν. Ώσπου να βρουν τις τοποθετήσεις οι παίκτες και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, πολλές φορές δημιουργήθηκε κακή επιλογή τελικής προσπάθειας», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Σε κάποια στοιχεία αμυντικά, δώσαμε περισσότερη βαρύτητα σε κάποιους παίκτες κάτι μας  δημιούργησε προβλήματα, γιατί δώσαμε την ευκαιρία σε άλλους να σκοράρουν. Παρόλα αυτά, είχαμε κάποιες καλές επιλογές, διαστήματα που παίζαμε αρκετά καλά σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω πως καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Υπάρχει χαλάρωση κάποιες φορές λόγω των γιορτών και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι».

Για τα ποσοστά στα τρίποντα, ανέφερε: «Πολλές φορές είναι το τι σου δίνει και τι όχι ο αντίπαλος. Τις περισσότερες είναι κακή διαχείριση της μπάλας ή κακές επιλογές, με τα περισσότερα σουτ να είναι τραβηγμένα και στο τέλος της επίθεσης ή σουτ που γίνονται υπό πίεση».