Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως πλέον ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του και ευελπιστεί οι παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μαρκόπουλος τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν πιο δυνατός στο τελευταίο δεκάλεπτο, ειδικά στα ριμπάουντ κι αυτό ήταν ένα σημάδι αδυναμίας δικής μας. Εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι, προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει, ως ένα σημείο τα καταφέραμε, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι δεν πήγε καλά. Ίσως φταίει η κούραση, ίσως κάποιες ενέργειες που ήταν εκτός πλάνου, έδωσαν στον Ολυμπιακό να πετύχει εύκολα καλάθια. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας δουλεύουν πολύ και είναι ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντι Τζέι Κούπερ ανέφερε: «Παλέψαμε και παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε, όπως τα ριμπάουντ, αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε συνεχή παιχνίδια».

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος ανέφερε: «Πιστεύω πως για 40 λεπτά είχαμε συγκέντρωση, αλλά είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και νίκησε. Κρατάμε την εμφάνιση μας, πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε όλοι για τους συμπαίκτες μας και τον προπονητή μας. Δεν έχουμε κάποιον που ξεχωρίζει και παίζει ο ένας για τον άλλον».