Την ανωτερότητα της Όλντενμπουργκ παραδέχθηκε μετά την ήττα της ομάδας του ο Σούλης Μαρκόπουλος, χαρακτηρίζοντας δίκαια τη νίκη της γερμανικής όμάδας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, επιτρέποντας στην Όλντενμπουργκ να φτάσει στο +9, καθώς και στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στην έναρξη του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του “Δικέφαλου του Βορρά”:

«Συγχαρητήρια στην Όλντενμπουργκ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να προκριθεί στους 16. Ήρθαμε πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την ήττα μας στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί κάναμε μερικά σημαντικά λάθη και η Όλντενμπουργκ πήρε μία διαφορά 9 πόντων. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Όλντενμπουργκ έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ, πήρε πολύ μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι και απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα».

Εκ μέρους των παικτών, ο Απόλλωνας Τσόχλας τόνισε: «Για αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δύο κομμάτια που μπορούμε να σχολιάσουμε. Το ένα είναι το αγωνιστικό, στο οποίο για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και δεν ήμασταν επαρκείς σαν ομάδα και παρά το καλό μας ξεκίνημα. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό διάστημα, στο οποίο πήρε ο αντίπαλός μας διαφορά και εκεί χάθηκε το ματς. Το δεύτερο κομμάτι είναι ο κόσμος, αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν απίστευτο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Τους ζητάμε συγνώμη για την απόδοσή μας. Ήταν εκπληκτικοί. Ήρθαν μιάμισι ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και φώναζαν ασταμάτητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορώ να πω ότι ήταν συγκινητικοί οι οπαδοί και η παρουσία τους άγγιξε πολλά από τα παιδιά της ομάδας που ήταν επίσης συγκινημένα, γιατί δεν περίμεναν ή ίσως και να μην είχαν δει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε πολύ…»