Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στα μεγάλα σουτ που έβαλε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για τη νίκη, ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχε θέαμα γιατί μπήκαν πάρα πολύ πόντοι, αυτό σημαίνει ότι  η άμυνά μας δεν ήταν καθόλου καλή. Εμείς δώσαμε στην Κηφισιά την ευκαιρία να πάρει δύο φορές διαφορά. Και όταν φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και περάσαμε μπροστά τότε κάναμε ορισμένες λανθασμένες αμυντικές καταστάσεις και η Κηφισιά έβαλε δύο μεγάλα καλάθια με τον Κασελάκη και πιστεύω ο Γκίκας  έκρινε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά».

Από την πλευρά του ο Κώστας Κακαρούδης είπε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Καταφέραμε να μειώσουμε και να ισοφαρίσουμε δύο φορές αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο που είναι στη Γερμανία».