Ικανοποιημένος από την συγκέντρωση των παικτών του εμφανίστηκε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων (79-88) ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική απόδοση του νεαποκτηθέντα Κλάντον.
 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τον αντίπαλο να τρέξει, έπρεπε να έχουμε επιλογές στην άμυνα που να μην τους αφήνουν να φτάσουν κοντά στο καλάθι, κάτι που κάναμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο άσχημο σημείο ήταν ότι ξέφυγε η ομάδα με 17 πόντους, έδωσε 2-3 ελεύθερα σουτ και ανταποκρίθηκαν τα Τρίκαλα. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, εμείς συνεχίζουμε για τους στόχους που έχουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του “Δικέφαλου του Βορρά”.
 
Για τις λύσεις που έδωσαν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο: «Είναι παίκτες της ομάδας, ανάλογα με το παιχνίδι, τους βγαίνουν και οι επιλογές. Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός σε άμυνα και επίθεση για το διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε πολύ και μπόρεσε και δέθηκε καλά στον τρόπο που παίζει με τους συμπαίκτες Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι προπονούνται για να είναι σε θέση να βοηθήσουν».
 
Εκ μέρους των παικτών, ο Κακαρούδης είπε: «Ξέραμε όλοι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είναι αθλητική και πιέζει, ειδικά στην έδρα της. Ήμασταν σε καλή μέρα, σε όλους τους τομείς, όμως και φτάσαμε στη νίκη. Ο Σοφοκλής έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Σήμερα μπορεί να μη σκόραρε αλλά δημιούργησε για την ομάδα. Συνεχίζουμε για το στόχο της πέμπτης θέσης».