Την άποψη ότι η σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ ήρθε με άσχημο τρόπο και στενοχωρεί και αυτόν και τους παίκτες του εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών με 88-79 σε μία ήττα-έκπληξη για τον “Δικέφαλο” του Βορρά, η οποία έρχεται λίγες μέρες μετά το επίσης αρνητικό αποτέλεσμα από την Παρτιζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις δηλώσεις του ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του, τονίζοντας ότι δόθηκαν χώροι στην αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια Απόλλωνα για τη νίκη. Είναι μια ήττα η οποία μας στεναχωρεί παρά πολύ. Δυστυχώς δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα θέλαμε, δώσαμε χώρους στην αντίπαλη ομάδα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση»

Δηλώσεις έκανε και ο Ζάννις Πέινερς, ο οποίος τόνισε τα λάθη που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του και έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα έπαιξε πολύ καλό μπασκετ και νίκησε δίκαια. Εμείς δεν κάναμε αρκετά πράγματα από αυτά που έπρεπε με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για εμάς».