Την ανωτερότητα του Άρη παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή μέρα.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Άρη. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα και δίκαια έφυγε νικητής. Ευχαριστώ στον κόσμο. Εμείς παρ’ όλα αυτά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Σε 3-4 φάσεις ο Άρης κέρδισε χαμένες φάσεις και πέτυχε μεγάλα καλάθια. Αυτό επηρέασε την ομάδα. Όταν θες να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να μη χάνεις τόσα ριμπάουντ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Έβαλε πολύ μεγάλα καλάθια ο Άρης. Είχε αυτοπεποίθηση και κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε, κάτι γινόταν και άλλαζε η ψυχολογία με τα καλάθια.

Είναι πρόβλημα τα ριμπάουντ. Πήγαμε να καλύψουμε τη διαφορά και χάσαμε ριμπάουντ. Αυτό είναι πρόβλημα.

Σίγουρα τα σουτ δίνουν ψυχολογία. Όμως και ένα ριμπάουντ μετά από μία πιεστική άμυνα είναι μεγάλο πλήγμα.
Για το μαρκάρισμα του Βεζένκοβ: Ο Μαργαρίτης έπαιζε πολύ καλά απέναντι στον Βεζένκοβ. Σε δύο φάσεις έχασε τη μπάλα ο Βεζένκοβ και στο τέλος έβαλε καλάθι μακρινό ο Άρης. Δεν πιέσαμε στο σουτ. Αυτό ήταν λάθος.

Ήμασταν πίσω στο σκορ και ο Χαριτόπουλος τώρα θα μπει στην ομάδα. Θα μας βοηθήσει πολύ από δω και πέρα”.

Ο Μάρκ Κάρτερ, πρόσθεσε:

“Συγχαρητήρια στον Άρη για το παιχνίδι. Από την αρχή παίξανε πιο δυνατά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Είναι δύσκολο να χάνεις μέσα στην έδρα σου. Δε μας αρέσει να είναι πιο ανταγωνιστικοί οι αντίπαλοι από εμάς. Όμως αυτό έκανε ο Άρης σήμερα και κέρδισε δίκαια”.

 Δεν είναι τόσο εύκολο να το εξηγήσεις. Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες. Παίξανε σωματικά. Σε κουράζει αυτό το πράγμα. Ίσως θα έπρεπε να παίξουμε και εμείς πιο πολύ στις επαφές.

Παίξαμε με τον Άρη την Κυριακή. Η ομάδα φτιάχτηκε για δύο αγώνας τη βδομάδα. Απλά ο Άρης έπαιξε καλύτερα. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Αυτό είναι το μπάσκετ. Κάθε ομάδα έχει προβλήματα τραυματισμών. Νομίζω ότι οι νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν. Δε μπορείς να ξέρεις πότε θα σου λείπουν και πότε όχι παίκτες. Προχωράς με όσους έχεις διαθέσιμους”.