Στην χημεία που θα πρέπει να βρει στην ομάδα του αλλά και σε διαιτητικές αποφάσεις στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο και ηττήθηκε με 73-70 για την 21η αγωνιστική της Basket League και συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις του εκτός έδρας. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του “Δικεφάλου” του Βορρά σχολίασε τις αποφάσεις των διαιτητών που πιστεύει ότι έκριναν μεγάλο μέρος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

“Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, έγιναν κάτι φάσεις περίεργες. Έγινε ένα κόψιμο οριακό, όπως είπατε και εσείς, που τελείωνε τον αγώνα, μία φάση που ίσως έδινε και μια πιο ψηλή θέση από αυτόν τον αγώνα. Θα το ξαναδώ στην τηλεόραση. Έχουμε προβλήματα, τραυματισμούς και έναν καινούργιο παίκτη. Οι ισορροπίες δεν είναι τόσο εύκολες, μακάρι να βρούμε τη χημεία όσο πιο νωρίς γίνεται”.

Στο ίδιο μήκος κλίματος κινήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως ένα σφύριγμα έκρινε τον αγώνα.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση που μας έκανε δίνοντας μας το γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση μετά το ταξίδι που είχαμε από το εξωτερικό. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς από πολλές απόψεις, καθώς το ρόστερ μας ήταν διαφοροποιημένο και απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα ειδικά στην έδρα της.

Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να προηγούμαστε στο τελευταίο λεπτό με ένα καλάθι, αλλά ένα σφύριγμα των διαιτητών σε μία φάση που θέλω να ξαναδώ, άλλαξε όλη την ισορροπία του παιχνιδιού. Παρ΄όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια»