Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την συντριβή-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ισπανία από την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη και στάθηκε στους τραυματισμούς και στην κακή επιθετική λειτουργία, ενώ άφησε αιχμές και για την διαιτησία.

Αναλυτικά τι είπε:

«Είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πάει καλά στο ισπανικό Πρωτάθλημα, αλλά και το BCL. Εμείς με την απώλεια δύο βασικών παικτών, είχαμε επιθετικό πρόβλημα και δυσκολευτήκαμε. Αυτό είχε ως απόρροια τον εκνευρισμό που σε συνδυασμό με το σκληρό παιχνίδι της Τενερίφης, μας αποσυντόνισε και κάναμε λάθη στην άμυνα. Εκνευρίστηκαν οι παίκτες μας, γιατί δεν έβγαιναν οι επιθέσεις, απένατι σε μια δυνατή ομάδα. Έτσι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δεχθήκαμε καλάθια που δεν θα έπρεπε να δεχθούμε. Δεν είμαι εγώ διαιτητής, οι διαιτητές σφυρίζουν. Μόνο ένα σημείο: Παίζαμε στη ρακέτα από το πρώτο ημίχρονο και εκτελέσαμε μόνο μία βολή. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια φάουλ, αλλά αυτό είανι που πιστεύω εγώ. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως η Ιμπεροστάρ Τενερίφε δεν άξιζε τη νίκη, πως δεν ήταν καλύτερη και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Κάνοντας τον απολογισμό της πορείας του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, σημείωσε: «Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε και τους τραυματισμούς μας, κάναμε πολύ καλή πορεία. Είχαμε διαρκώς απουσίες βασικών παικτών. Φτάσαμε ως εδώ όμως και γι’ αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε: «Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο. Δεν θέλω να μείνω πολύ στο παιχνίδι. Είναι σπουδαία ομάδα η Τενερίφη, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα γινόταν αυτό με μία τόσο μεγάλη ομάδα ως αντίπαλο».