Μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αρκαδικό (68-66), με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εξηγεί ότι οι “ασπρόμαυροι” ήθελαν διακαώς τη νίκη. 

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κράτησαν την συγκέντρωση τους για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίξαμε σε μια έδρα, η οποία τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Χτίσαμε μια διαφορά 8 πόντων, αλλά κάναμε λάθη στην τακτική μας στην άμυνα. Καταφέραμε στο τέλος», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του “Δικέφαλου”.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Απόλλων Τσόχλας τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο το χρειάζονταν και οι δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Εμείς έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, για να κερδίσουμε χρόνο και να έχουμε την δυνατότητα στη διακοπή να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί στο τακτικό κομμάτι, κάναμε πολλά από αυτά που μας ζήτησαν οι προπονητές μας. Βάλαμε και μεγάλα σουτ στο τέλος και κερδίσαμε. Ο Αρκαδικός είναι διαφορετική ομάδα πλέον, έχει βελτιωθεί πολύ και εύχομαι ολόψυχα να προλάβουν την σωτηρία».