Στο τραγικό τέταρτο δεκάλεπτο (37-14 επιμέρους σκορ) απέδωσε την ήττα (78-69) της ομάδας του από τη Ζολνόκι ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στους αιφνιδιασμούς αλλά και εν γένει στα εύκολα καλάθια που δέχθηκε ο Δικέφαλος, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ουγγρική ομάδα.
 
 
«Θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το παιχνίδι για να έχουμε αρκετές ελπίδες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεκάλεπτο ιδιαίτερα, αλλά και αρκετά καλά και στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε δημιουργήσει μία διαφορά που φαινόταν ότι θα είναι διαφορά ασφαλείας. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για μας, τους δώσαμε ευκαιρίες να γυρίσουν στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια από αιφνιδιασμούς και τρίποντα και γενικά εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε το παιχνίδι», είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
 
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 30-32 λεπτά και παίξαμε σε αυτό το διάστημα όπως είχαμε προγραμματίσει και στην άμυνα και στην επίθεση. Μερικές βιαστικές επιλογές που κάναμε στην επίθεση, μας αποσυντόνισαν ενώ την ίδια στιγμή τους δώσαμε τον δυνατότητα να βάλουν στο παιχνίδι ορισμένους καθοριστικούς παίκτες όπως ο Μπορίσοφ και ο Βοϊβόντα. Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά και χάσαμε ένα παιχνίδια που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Θέλω να κάνω κι ένα σχόλιο, χωρίς να είναι η αιτία της ήττας, αλλά στην τέταρτη περίοδο οι διαιτητές έπαιξαν με το σκορ. Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, αλλά πιστεύω ότι βλέποντας την μία ομάδα να ανοίγει τόσο πολύ την διαφορά, άφησαν τον αντίπαλό μας να παίξει σκληρά, πέρα κι από τα όρια του φάουλ. Επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν η αιτία της ήττας, αλλά ήταν αρκετό για να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και τέτοιες καταστάσεις όμως»