Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε εύκολα με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αποδίδει την ήττα στο άσχημο ξεκίνημα που έκανε η ομάδα του και δε μπόρεσε να το αντιστρέψει μέχρι το τέλος.

Τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου:

«Εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα και αυτό το κακό ξεκίνημα μας κυνήγαγε σε όλο το ματς. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, τότε είναι δύσκολο. Ήταν και εύστοχοι από το ξεκίνημα, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε».

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του αν και δεν παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος του αγώνα. Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Δεχτήκαμε 18 πόντους και εκεί τελείωσε όλο το ματς. Ημασταν άτονοι, δεν ήμασταν αποφασιστικοί και δεν κάναμε έξυπνα φάουλ. Οταν κάνεις λάθη απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Προσπάθησαν μετά οι παίκτες αλλά ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να είμαστε στη συνέχεια πιο έτοιμοι. Ελπίζουμε να έχουμε πιο έτοιμους τους τραυματίες και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πρωταθλήματος”.

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: “Δεν παίξαμε άμυνα. αφήσαμε λέι απ κάτω από το καλάθι. Δεν σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού”.

Για την κακή παρουσία στην επίθεση: “Στην επίθεση μπορείς να βάλεις ή να μη βάλεις ένα καλάθι. Πετύχαμε 34 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε ένα μικρό σκορ αλλά το κακό είναι πως δεχτήκαμε 48 πόντους. Σίγουρα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε”.

Για το αν δημιουργείται πλέον πίεση για νίκες για την τρίτη θέση: “Ο στόχος της τρίτης θέσης δημιουργείται από την καλή κατάσταση που είχαμε στον πρώτο γύρο. Είμαστε σε μια θέση που μπορούμε να βγούμε τρίτοι. Υπάρχει στρες και άγχος, όπως σε κάθε ματς”.

Για το αν είναι υπερβολική η τρίτη θέση με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ: “Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ, αν ήταν έτσι με ποιο σκεπτικό παίξαμε με τον Ολυμπιακό;”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε το ματς: “Δεν νομίζω πως φοβηθήκαμε το ματς αλλά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε”.