Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος τονίζοντας πως η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης γι’ αυτό και έφτασε στην επικράτηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: «Κάναμε αυτά που θέλαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νικήσαμε δίκαια μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Δεν το κρύβω ότι προβληματιστήκαμε, ήταν μια πολύ επιθετική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα, να μας δημιουργήσει πανικό και να μας βγάλει έξω από το ρυθμό μας. Ο μεγαλύτερος στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από δύο δίλεπτα, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε αυτό που θέλαμε και δικαίως φθάσαμε στη νίκη. Μπορέσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι κοντά στο καλάθι και βρήκαμε λύσεις».

Παράλληλα ο Νέναντ Μιλιένοβιτς δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όπως κάθε εκτός έδρας νίκη. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος θα πρέπει να κερδίζουμε τέτοια ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Τρίτης (08/11). Είναι ωραίο να νικάς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».