Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Λιμόζ και ουσιαστηκά “αποχαιρετά” την Ευρώπη, κάτι που το γνωρίζει και ο Σούλης Μαρκόπουλος δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά:

«Ουσιαστικά τελείωσε η προσπάθεια που κάναμε σαν ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε στα περισσότερα παιχνίδια και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Ισως να είχαμε περισσότερη τύχη αν σε ορισμένες λεπτομέρειες ήμασταν πιο προσεκτικοί. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις και εμπειρία. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια γεμάτη ομάδα. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Χάσαμε ορισμένες μάχες. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες για την προσπάθεια.

 Υπάρχει και η κούραση, το άγχος. Η καταπόνηση ήταν αρκετά μεγάλη. Εμείς καλούμαστε όμως να έρθουμε αύριο να κάνουμε προπόνηση γιατί έχουμε δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Ετυχαν έτσι τα πράγματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ο καθένας είναι πως σκέφτεται (σχετικά με το τάιμ άουτ που πήρε ο προπονητής της Λιμόζ 2” πριν το τέλος). Παίζουν ρόλο και οι πόντοι, οι διαφορές, Όλα παίζουν ρόλο… Ηταν τέτοια η ένταση και η πίεση, είχε προηγηθεί ένα φάουλ που δε δόθηκε, ήταν μια συσσωρευμένη κατάσταση.

Το αδύνατο ποτέ δεν το ξέρεις αν δεν το δεις μέσα στο γήπεδο. Φτάσαμε σε ένα σημείο να προηγηθούμε. Δεν αντέξαμε όμως, είχαμε κάποιες κακές επιλογές και η άλλη ομάδα έβαλε κάποια μεγάλα σουτ. Ο Βέστερμαν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, ο οποίος δε μας είχε πληγώσει στο πρώτο παιχνίδι, ούτε στο πρώτο ημίχρονο. Ολο το σκοράρισμα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τις δύο προσθήκες που θα κάνουν ντεμπούτο με τον Αρη: «Τον Χαριτόπουλο τον ξέρουμε. Ο άλλος παίκτης, θα τον δούμε. Είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού και πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα».

Ο Λιάπης όσες φορές τον καλούμε να παίξει, ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουμε να πάρουμε από αυτόν. Εχει απειρία, αλλά έχει τη ζωηράδα που έχει ένας νέος παίκτης. Εχει τη φλόγα για να παίξει μπάσκετ.

Αυτό που προσέφερε ο Μπρέμερ στην ομάδα δεν το προσφέρει κανείς. Όχι τόσο αγωνιστικά, αλλά την εμπιστοσύνη που έβλεπαν οι συμπαίκτες στο πρόσωπο του, με τις εμπειρίες και τις ισορροπίες που έδινε μέσα στην ομάδα».

Από την μεριά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έδωσε το σύνθημα…της αντεπίθεσης:

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Καντού. Παίξαμε καλά, αλλά όταν φεύγαμε με πέντε πόντους, η Λιμόζ εύκολα γυρνούσε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια ψηλά και να συνεχίσουμε στις άλλες διοργανώσεις που έχουμε.

Ήταν σκληρό ματς, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω πως δεν αντεπεξήλθαμε αλλά χάσαμε.

Είχαμε στο μυαλό να περάσουμε. Το αν είναι ευεργετικό θα δείξει στη συνέχεια.

Ο Χαριτόπουλος έχει παίξει στην ομάδα, δεν τον φοβάμαι. Τον Σιναντίνοβιτς δεν τον ξέρω. Σίγουρα όμως θα μας βοηθήσουν στο rotation.

Είναι καλός παίκτηςο Μπρέμερ. Μας βοήθησε πολύ, προσαρμόστηκε γρήγορα και έχει εμπειρία. Είναι μια μεγάλη απώλεια».