Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του για νίκη κόντρα στον ΑΓΟΡ, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά λόγια του και να τον συγχαρώ για την καλή ομάδα του. Ηταν δύσκολα τα ματς με το Ρέθυμνο γιατί παρουσιάσαμε την ίδια ομάδα σε ρόστερ και φιλοσοφία και αυτό είναι δύσκολο. Θέλαμε πολύ το σημερινό ματς και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας που πήραμε κατά την διάρκεια της σεζόν. Και το καταφέραμε… Μπράβο στους παίκτες, όλοι έδωσαν τα πάντα.

Ο Κάρτερ, που έπαιξε με ένεση, προσπάθησε πολύ. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικοί και είχαμε άγχος στο σημερινό ματς. Χάσαμε λέι απ και ελεύθερα σουτ αλλά είχαμε προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση μας γιατί η άμυνα ήταν συνεχώς δυνατή. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Δηλαδή ήταν σκληρή η άμυνα και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου.

Από εδώ και πέρα ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα ματς με τον Παναθηναικό που είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρίες και παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δίχως στρες και αν αποκατασταθεί η υγεία των παικτών, μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο παιχνίδι για να έχουμε καλή παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό»

Στην συνέντευξη τύπου μίλησε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Τζέι Αρ Μπρέμερ:

«Μπράβο στο Ρέθυμνο, μας ανάγκασε να παλέψουμε σε μια δύσκολη τριάδα αγώνων. Θέλαμε να είμαστε καλοί στην άμυνα σήμερα και αυτό μας βοήθησε και επιθετικά».

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς με τον ΑΓΟΡ: »Στα δύο πρώτα ματς κάναμε σουτ που δεν τα βάζαμε. Σήμερα τα βάλαμε. άρχισε να βάζει ένας σουτ και μετά έβαλαν και οι άλλοι. Σουτάραμε καλά γενικά. Δεν έγινε κάτι τρομερό».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μια ομάδα που διακρίνεται μόνιμα. Θα είναι δύσκολη σειρά, γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι δύο ομάδες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά. Θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στα ημιτελικά. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση”.

Για το ότι τα πρώτα δύο ματς θα γίνουν στο ΟΑΚΑ: «Πάντα στόχος είναι να πάρεις το ένα ματς όταν έχει μειονέκτημα. Καλό θα ήταν να κερδίζαμε και τα δύο αλλά δεν θα είναι καταστροφικό οι νίκες να είναι 1-1».