Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σούλης Μαρκούπουλος για το γεγονός ότι παρά την κούραση, τις μετακινήσεις και τα συνεχόμενα παιχνίδια (τρία εκτός σε πέντε μέρες), ανταπεξήλθαν άψογα και πήραν μια εύκολη νίκη κόντρα στο Λαύριο (62-78).
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:
 
«Το Λαύριο παίζει με έναν τρόπο που προβληματίζει κάθε αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την κούραση, τις μετακινήσεις και τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας, ήταν συγκεντρωμένοι, μπήκαν με προσοχή στο παιχνίδι κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μία διαφορά την οποία διαχειριστήκαμε καλά και πετύχαμε μία νίκη.
 
Αυτό είναι, μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια αφοσίωση και σκληρή δουλειά και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία και ότι θέλει ο καθένας».
 
Απο την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πρόσθεσε: «Παρόλο που ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες για μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετή κούραση, νομίζω ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα και δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά την οποία κρατήσαμε ως το τέλος. Είναι μία σημαντική νίκη για μας, γιατί θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε καλές γιορτές, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θα έχουμε και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση σε προπονήσεις και αγώνες.

 
Έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ σημαντικών αγώνων, ξεκινώντας από το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τα Τρίκαλα στο γήπεδό μας και αμέσως μετά με το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Φάρο, σε έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Ξέρουμε ότι θα συνεχίσουμε με πολλά παιχνίδια, αλλά μόνο ικανοποίηση μπορεί να μας προσφέρει το γεγονός ότι είμαστε στην επόμενη φάση του Eurocup και σιγά σιγά θα προετοιμαζόμαστε για πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια».