Ο ΠΑΟΚ έχει περιθώρια βελτίωσης όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την νίκη του “Δικέφαλου του Βορρά” επί του Κόροιβου Αμαλιάδας. Επιπλέον εξέφρασε την αντίθεσή του στον ορισμό αγώνων την Μεγάλη Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνδρομητική τηλεόραση:

«Είμαστε καλύτεροι το τελευταίο διάστημα. Παίζουμε καλύτερα και έχουμε βελτιωθεί σε σημεία που είχαμε προβλήματα σε προηγούμενες αγωνιστικές. Είμαστε καλύτεροι στις ασίστ, στις συνεργασίες μας. Φυσικά θέλουμε ακόμα βελτίωση, σήμερα δεν περιορίσαμε όπως έπρεπε την επιθετικότητα των αντιπάλων μας και είχαμε θέματα στα ριμπάουντ και στις δεύτερες προσπάθειες. Θέλουμε να δούμε καλύτερη την χημεία μας, να γίνονται πιο αυτοματοποιημένες οι συνεργασίες μας αλλά και να είμαστε περισσότερο εύστοχοι. Στα playoffs δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο, όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου:

Για την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στη ζώνη του Κόροιβου: «Αν είχαμε ευστοχήσει στα λει απ που είχαμε με κοντύτερο αντίπαλο θα είχε σταματήσει πιο νωρίς. Θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι ότι σου δίνει ο αντίπαλος. Εμείς δεν το κάναμε. Δείξαμε ολιγωρία και σε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και ο Κόροιβος έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν προβληματίζεται από αυτήν: «Η ομάδα είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε ωραίες συνεργασίες αλλά και 19 ασίστ μετά από πάρα πολύ καιρό. Η καλή εμφάνιση φαίνεται και από το αποτέλεσμα που έχεις στις επιθέσεις σου. Κάποια στιγμή θα σκοράρουν κι οι αντίπαλοι. Κάθε καινούργιο στοιχείο χρειάζεται χρόνο».

Για τον ορισμό αγώνων τη Μεγάλη Πέμπτη: «Είμαι κάθετα αντίθετος και λόγω των θρησκευτικών μου πεποιθήσεων. Εγώ δε βάζω ούτε προπόνηση τη Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα. Σε μια χώρα θρησκευόμενη πιστεύω πως θα έπρεπε να μην γίνει κάτι τέτοιο, θα έχουν όμως τους λόγους τους. Δεν ξέρω αν είναι απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Και το βόλεϊ παίζει και το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πίεση λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων».