Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για δεύτερη φορά μέσα με μικρό χρονικό διάστημα στη Ρωσία στα πλαίσια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Μετά την Αγία Πετρούπολη ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα βρεθεί στο Σαράτοβ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Άβτοντορ(4/11,16.00) για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

O προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για την αυριανή(4/11) αναμέτρηση, τονίζοντας πως πάντοτε τα παχνίδια στη Ρωσία κρύβουν πολλές δυσκολίες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άβτονορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Τα παιχνίδια μας στη Ρωσία πάντα ήταν μια δύσκολη αποστολή και περιμένουμε να συμβεί κάτι ανάλογο και σε αυτό το ματς. Η Άβτοντορ είναι σε καλή κατάσταση, έχει σπουδαίο ρυθμό, παίζει γρήγορα και για να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ”. 

Από πλευράς παικτών,ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε: “Έχουμε ένα σκληρό παιχνίδι μπροστά μας απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα τους κάνει τη δουλειά μας ακόμα πιο δύσκολη. Ερχόμαστε από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει τόσο την προσπάθεια που κάνουμε στον όμιλο, όσο και την ψυχολογία μας”.