Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς στα 18 του χρόνια, και όντας πλέον πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων στον Βόλο έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο διεθνής γκαρντ, ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν καταπληκτικά στο ροτέισον που εφάρμοσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, και ήταν ο παίκτης που με τα μακρινά του σουτ άνοιξε την άμυνα των Τούρκων στον τελικό, ενώ έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Εθνική μας με 57-54 στο πλέον κρίσιμο σημείο. Ο «βραχύσωμος» γκαρντ είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Κύμη, αλλά η περίπτωση δεν δείχνει να προχωράει, καθώς στο «κόλπο» είναι και το Αιγάλεω στο οποίο ανήκει.

Ωστόσο, η ομάδα η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο να τον εκτιμά. Πλέον ο Μιλεντίγεβιτς στοχεύει ψηλά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η περίπτωση με την Κύμη δείχνει να χαλάει.