Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την αύριο Τετάρτη (9/12, 20:00) την Λάρισα σε εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Basket League με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να δίνει κανονικά το παρόν.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε, προπονήθηκε σήμερα (8/12) με την ομάδα και θα παίξει κανονικά αύριο απέναντι στην Λάρισα.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Κώστας Μέξας μίλησε για το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της από νωρίς ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν την ίδια νοοτροπία που είχαν στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ και οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τη Λάρισα Bread Factory που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Και τα σημερινό πρόγραμμα της ομάδας κινήθηκε στους ρυθμούς της εποχής. Αρχικά πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τεστ COVID-19, ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά από απουσία δύο ημερών, επέστρεψε στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα για τον αυριανό αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λάρισα, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία την γνωρίζουμε και την έχουμε αντιμετωπίσει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στις άκρες του παρκέ. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όσο αυτό είναι δυνατό πιο γρήγορα, σεβόμενοι όμως την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα της Λάρισας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».