Στο ματς που ήδη εξελίσσεται με αντίπαλο την Αλ Ριγιαντί για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζουν με πένθος στις φανέλες τους. Ο λόγος είναι η συμπλήρωση 15 χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που είχε αφαιρέσει τη ζωή σε έξι οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης ανέφερε:

«Τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τις περισσότερες φορές βοηθά και γιατρεύει πληγές, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά. Σήμερα, συμπληρώνονται 15 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, μία μαύρη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που βύθισε σε πένθος όλη την οικογένεια του «Δικεφάλου». Είναι καλό, για την ακρίβεια είναι υποχρεώσή μας, να μην ξεχάσουμε αυτά τα παιδιά που έφυγαν τόσο νωρίς από την ζωή, κάνοντας αυτό που αγαπούσαν τόσο πολύ… την ζωή με τον ΠΑΟΚ.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, σήμερα, στην 15η επέτειο από τον τόσο άδοξο θάνατο του Κυριάκου Λαζαρίδη, της Χριστίνας Τζιόβα, του Αναστάσιου Θέμελη, του Χαράλαμπου Ζαμπουνίδη, του Γεώργιου Γκανάτσιου και του Δημήτρη Ανδρεαδάκη, ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Al Riaydi, θα αγωνιστεί με πένθος στις εμφανίσεις της ομάδας».

Ένα γεγονός που χρήζει αναφοράς, σε αυτό το σημείο, είναι η στήριξη και των οργανωμένων συνδέσμων αντιπάλων ομάδων στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκράτι, με σχετική ανάρτησή του στο facebook, έκανε αναφορά στην εν λόγω «μαύρη» επέτειο, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στους Θεσσαλονικείς.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση αναφέρεται: «Ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου του 1999 τα πούλμαν των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη,καποιοι όμως δεν θα γυρίσουν πίσω,στα Τέμπη ο χάρος έστησε καρτέρι και πήρε 6 ψυχές μαζί του,6 νέα παιδιά αφήσανε την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο,για την αγαπημένη τους ομάδα!Σαν λαός έχουμε ζήσει και έχουμε νοιώσει αμέτρητο πόνο και θλίψη για αδικοχαμένα αδέρφια…Δεν θα μπορούσαμε σαν λαός να μην συλληπηθούμε τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών του Π.Α.Ο.Κ.,καθώς και όλη την “οικογένεια ” του Π.Α.Ο.Κ…4 Οκτωβρίου 1999…Ημέρα λύπης για όλους του οπαδούς,για όλους τους ανθρώπους…Να αναπαυθεί η ψυχή τους και να μην ξεχαστούν ποτέ η μνήμη τους,τα ονόματα τους…
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΤΩΝ 17
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΕΤΩΝ 20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΙΟΒΑ ΕΤΩΝ 18
ΤΑΣΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ ΕΤΩΝ 19
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΤΩΝ 25
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΕΤΩΝ 21
ΑΘΑΝΑΤΟΙ…»