Mετο αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για την φιλική διοργάνωση “Pinar  Cup” που διεξάγεται στην Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ. Ο”Δικέφαλος” γνώρισε την ήττα από την τουρκική Τραμπζονσπόρ με τελικό σκορ 87-54.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα. Η Τραμπζονσπόρ ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στο Κράλιεβο, ενώ παράλληλα έχει προσθέσει στο ρόστερ της από τότε και τους Κούλινγκ, Χάρντι και Στιπάνοβιτς. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟΚ πίσω με 16 πόντους (47-31).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του “Δικεφάλου” συνέχισε να είναι προβληματική, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Με την τούρκικη ομάδα να κερδίζει όλες τις μονομαχίες, έχοντας παράλληλα και πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας , η διαφορά είχε ανοδική τάση. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την Τραμπζονσπόρ να προηγείται με 26 πόντους(64-38), με την αναμέτρηση να λείγει τελικά με 87-54.

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Τσόχλας με 14 πόντους, με τον Βασιλειάδη να προσθέτει άλλους 11. Για την νικήτρια Τραμπζονσπόρ, ο Όντομ πέτυχε 20 πόντους. Από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου απουσίασαν οι Μαργαρίτης και Δέδας, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής ο Ντάρκο Μπάλαμπαν, που ενσωματώθηκε στην ομάδα λίγο νωρίτερα.

Πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα του στο “Pinar Cup” που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή(2/10,17.00), με αντίπαλο την Άνκαρα.

 

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 47-31,64-38,87-54