Ο Josh Carter θα ενισχύσει κανονικά τον ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι. Ο Αμερικανός ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του, επέστρεψε κανονικά σήμερα (9/4) στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και θα ενισχύσει την ομάδα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής (11/4) με το Περιστέρι στην 21η Αγωνιστική της Basket League.

Ο Carter είχε υποστεί υποστεί διάταση δικεφάλου μηριαίου δεξιού κάτω άκρου στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό και μέχρι και χθες έκανε μόνο ατομικό. Σήμερα ήταν η κρίσιμη ημέρα για εκείνον, καθώς θα δοκίμαζε να προπονηθεί κανονικά, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή αν ο Άρης Λυκογιάννης θα τον έχει στην διάθεσή του στο δύσκολο ματς με το Περιστέρι. Η… δοκιμή πήγε περίφημα γικα τον Αμερικανό και έτσι ο Carter θα παίξει απέναντι στους Αθηναίους την Κυριακή στο “Παλατάκι”.

Εκτός παραμένουν πάντως, οι απόντες εδώ και καιρό (λόγω τραυματισμών) Γιώργος Τσαλμπούρης, Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long, που συνεχίζουν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν και σήμερα γεμάτο. Και στην προπόνηση ο κόουτς Λυκογιάννης, είδε ένα ακόμη πρόσωπο, τον Josh Carter. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, δοκίμασε για πρώτη φορά στην προπόνηση και δείχνει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με το Περιστέρι.

Ο Josh Carter συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και στην προπόνηση τακτικής, με την οποία ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ COVID-19, συνεχίστηκε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Γιώργος Τσαλμπούρης, Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο (10/4) με μία προπόνηση (13:00).