Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και Μιλένκο Τέπιτς ενώ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε σε σημαντικό μέρος του προγράμματος.

Μετά τη λήξη της άδειας που είχαν από τον ΠΑΟΚ, οι Σέρβοι του “Δικέφαλου του Βορρά” επέστρεψαν τηην Πέμπτη (03/03) από την πατρίδα τους στην Ελλάδα και προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε επίσης τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να “βγάζει” για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μεγάλο μέρος του προγράμματος, όχι όμως και τον Κώστα Βασιλειάδη, που παραμένει εκτός (ενοχλήσεις στο πέλμα) και ακολουθεί θεραπεία.

Τέλος, η προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, καθώς η κεντρική σάλα του γηπέδου είναι κατειλημμένη για το τετραήμερο «σχολείο» ποδοσφαίρου σάλας, στο οποίο συμμετέχουν 100 παιδιά ηλικίας 10-12 ετών. Στο ίδιο μέρος θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Παρασκευής (04/03). Πρόκειται για μία εκδήλωση, που πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της παροχής ίσως ευκαιριών, ανεξαρτήτως διαβατηρίου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα SPIN «Αθλητισμός, Συμμετοχή, Ένταξη, Δικτύωση».