Για την επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο των “μικρών” τελικών του πρωταθλήματος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Τζέι Αρ Μπρέμερ.

H πολυτέλεια του χρόνου στα πλέι οφ δεν υπάρχει. Χωρίς περιθώρια για ξεκούραση και προτού περάσουν 24 ώρες από τον πρώτο αγώνα με τον Άρη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν και σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για προπόνηση. «Είναι τα πλέι οφ και ξέρεις πως είναι η κατάσταση πλέον. Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές μαζί τους, μας ξέρουν και τους ξέρουμε, θα δούμε βίντεο, θα κάνουμε προπόνηση, αλλά μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να δουλέψεις πολύ σε φυσική κατάσταση. Μπορείς όμως να δουλέψεις στην ψυχολογία και στο μυαλό» δήλωσε αρχικά ο Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Για το πρώτο παιχνίδι της σειράς είπε: “«Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη νίκη για εμάς. Στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε ένα τάιμ άουτ είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, σε άμυνα και επίθεση, να μπούμε δυναμικά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Θέλαμε να μειώσουμε γρήγορα τη διαφορά κι αυτό ξεκίνησε από την άμυνά μας. Όταν βάλαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ, αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε και μπροστά στο σκορ και να διατηρήσουμε το προβάδισμα έως το τέλος».

Τέλος, ερωτηθείς για το κλειδί της νίκης στο δεύτερο παιχνίδι αλλά και τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης του ΠΑΟΚ απάντησε: Όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, το κλειδί θα είναι η άμυνα. Τους περιορίσαμε στους 60 πόντους και πρέπει να συνεχίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας. Σε αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα. Ένας αγώνας όμως διαρκεί 40 λεπτά και παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον ίδιο ρυθμό, πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα για όσο περισσότερο μπορούμε και όχι μόνο για 20-25 λεπτά».