Στον “Libero 107,4” φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την χθεσινή σπουδαία νίκη αλλά και την γενικότερη εικόνα της ομάδας τώρα στο ξεκίνημα. Επίσης μίλησε και για την εξαιρετική συνεργασία που φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντι Τζέι Κούπερ.

Για την χθεσινή νίκη: “Βασικά ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Άπλα μας βγήκαν κάποιες φάσεις, λογικά και έγω ήμουν στην μέρα μου, μου βγήκαν οι φάσεις και όλα πήγαν καλά”.

Για τη συνεργασία του με τον Κούπερ: “Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Εγώ ξέρω να κινηθώ χωρίς τη μπάλα, ο Κούπερ πασάρει, όποτε συνεργαζόμαστε καλά, όχι μόνο με αυτόν αλλά με όλα τα παιδιά. Η ομάδα μέρα με τη μέρα ανεβαίνει επίπεδο”.

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: “Βεβαίως και η πρόκριση είναι στόχος. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη με την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου. Θεωρητικά είμαστε η τέταρτη ομάδα σε δυναμικότητα του ομίλου και ήταν πολύ θετικό που κερδίσαμε. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα είναι πολύ καλό όσο προχωράμε να παίξουμε και με πιο δύσκολους αντιπάλους τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τον κόσμο”.

Για την ήττα από τον Άρη: “Δεν ήμασταν τόσο κακοί. Επειδή ξαναείδα το ματς, η ομάδα προσπάθησε και έτρεξε πολύ απλά ήταν μία κακή παρένθεση. Δεν μας βγήκε το ματς, ήταν ο πρώτος αγώνας μπροστά στον κόσμο μας, είχαμε πολύ πίεση, ήταν νοκ αουτ αγώνας και δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι”.

Για το αν επηρέασε ο τραυματισμός του Πέιν: “Σίγουρα μας επηρέασε. Δεν είχαμε κάποιο παίκτη να πάρει τα σουτ και να είναι σε καλή μέρα, για παράδειγμα χθες είχαμε τον Κούπερ, ήμουν εγώ και πήραμε κάποια παραπάνω σουτ, αλλά δεν πειράζει το ξεπεράσαμε”.

Για την ταυτότητα της ομάδας: “Φέτος είμαστε πιο πολυδιάστατοι. Σε κάθε ματς εμφανίζεται και ένας διαφορετικός παίκτης. Για παράδειγμα μπορούμε να παίξουμε το πικ εν ρολ, έχουμε τον Κασελάκη που είναι δυνατό κορμί και μπορεί να ποστάρει, έχουμε τον Κούπερ, περιμένουμε τον Απόλλωνα να ανέβει. Χτυπάμε στο πικ εν ρολ και κοιτάμε από εκεί και πέρα τις ευκαιρίες που έχουμε”.

Για τον Κούπερ: “Ούτε ένα μήνα δεν είναι εδώ. Κάθε μέρα βελτιώνεται, θα ανέβουν και οι άλλοι παίκτες και θα είμαστε μια χαρά”.

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η χθεσινή νίκη: “Προσωπικά θα ένιωθα άσχημα αν χάναμε γιατί έκανα και εγώ και η ομάδα μία πολύ καλή εμφάνιση και θα πήγαινε χαμένη. Αυτό που δήλωσα ήταν προφανώς ο θεός ήθελε να μπει αυτό το καλάθι και το ήθελε και ο Κούπερ. Είναι ένα παιδί που ήρθε από πολύ μακριά και χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Δεν είναι σαν εμάς τους Έλληνες που παίρνουμε έναν φίλο μας και γινόμαστε καλά”.

Για τον αγώνα του Σαββάτου: “Ο αγώνας του Σαββάτου είναι πιο σημαντικός από αυτόν του κυπέλλου. Δεν το βλέπουμε σαν ρεβάνς. Εγώ πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα όταν παίζεις εκτός έδρας με τέτοιους αντιπάλους είναι πολύ σημαντική η νίκη. Το χαρήκαμε όσο μπορούσαμε χθες, από σήμερα είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος πρέπει να δίνουμε το 100%. Πιστεύω πως θα το παλέψουμε το παιχνίδι”.