Για το αυριανό παιχνίδι με τη Χίμικ μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης τονίζοντας πως η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Ο “Δικέφαλος μετά την ήττα από την Ανκαρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού οι Ουκρανοί είναι η μοναδική αήττητη του ομίλου και πιθανό θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ θα τον φέρει και πάλι στην πρώτη θέση. 
 
“Η Χιμίκ είναι πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει και στο βίντεο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε το πλεονέκτημα λόγω έδρας, κάναμε και μία ήττα εκτός προγράμματος να θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους και τώρα θέλουμε τη νίκη. Η Χιμίκ θα κερδίσει σχεδόν όλες τις ομάδες, οπότε αν τους κερδίσουμε θα έχουμε πλεονέκτημα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Πάντα πάμε για τις νίκες, όχι μόνο λόγω της ήττας από την Ανκαρα. Ηταν… καλό που χάσαμε γιατί μάθαμε από αυτή την ήττα» είπε ο σέντερ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Εννοείτε ότι στόχος μας είναι η πρόκριση. Πάμε πάντα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν πάμε για να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Ο όμιλος είναι περίεργος δεν υπάρχει φαβορί για την πρωτιά. Συγκεντρωμένοι μπορούμε να κυνηγήσουμε ωραία πράγματα. Πολλοί αγώνες θα κριθούν στο σουτ, κερδίσαμε έτσι κάποια ματς, χάσαμε κάποια άλλα, το θέμα είναι να μειώσουμε τα λάθη γιατί δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί”.
 
Από την πλευρά του, την άμυνα θεωρεί βασικό παράγοντα για τη νίκη ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που μίλησε για το ματς με τη Χίμικ. “Κάθε αγώνας είναι πρόκληση, παίζουμε με δυνατές ομάδες και δεν ξέρουμε το αύριο. Η Χίμικ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, παίζουν γρήγορο μπάσκετ και είναι δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι” είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και κατέληξε: “Θέλει δουλειά στον αμυντικό τομέα, εκεί δώσαμε βαρύτητα. Μέχρι τώρα είμαστε τυχεροί στα τελευταία λεπτά. Έχουμε δείξει ότι σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος είμαστε αποφασιστικοί και τα κερδίζουμε, αλλά το θέμα είναι να μην φτάνουμε εκεί”.