22/01/2012 (20:47)

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί της Καβάλας. “Έχουμε παίκτες οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Ο Γκίντενς έχει πρόβλημα, ο Καλαμπάκας είχε πρόβλημα, ο Τσακαλέας έχει βγει εκτός με τη μέση του. Ήρθαν νέοι παίκτες και δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Δείξαμε κάποιες αδυναμίες στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά σίγουρα δεχθήκαμε κάποια καλάθια με ελεύθερα σουτ. Ελπίζω στη συνέχεια να ελαττωθούν οι δυσκολίες και να μπορέσουμε να δεθούμε περισσότερο“.
 
Ο Έλληνας τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για τους λόγους που έγιναν αλλαγές στο ρόστερ: “Οι αλλαγές έγιναν λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Το να μείνει κάποιος παίκτης που είναι απλήρωτος, είναι χειρότερο από το να έρθει κάποιος που μπορεί να πληρωθεί“.
 
Ο Ούρος Ντούβνιακ, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι λογικό, αφού η ομάδα έχει νέους παίκτες”.