Άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ απέναντι στο Ρέθυμνο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μετουσιώσουν το πλεονέκτημα έδρας σε… νίκη προκειμένου να πάρουν κεφάλι στη σειρά.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τους Κρητικούς τονίζοντας: “Ξεκινάμε μία νέα φάση του πρωταθλήματος, τα πλέι οφ που θα κρίνουν τα πάντα. Έχουμε μία σειρά συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων με το Ρέθυμνο, μία ομάδα με ιδιαίτερο στυλ στο παιχνίδι της. Είχαμε δύο πολύ κλειστά παιχνίδια στην κανονική περίοδο, αν και τα πλέι οφ είναι μία άλλη ιστορία. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που δημιουργήσαμε με την παρουσία μας στο φετινό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε κι ακόμη καλύτερη και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά”.

Ενώ, ο Λεωνίδας Κασελάκης πρόσθεσε: “Είναι τελείως διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ επικίνδυνη, με ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, σουτάρουν περισσότερα τρίποντα από ότι δίποντα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό, έχουμε δουλέψει καλά και πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο και να παίξουμε με πάθος και να έχουμε υπομονή στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές του αγώνα, ώστε να είμαστε εμείς το αφεντικό του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε“.