Στην αναμέτρηση με το Περιστέρι αναφέρθηκαν ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Νίκος Καλλές. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κι ο νεαρός σέντερ μίλησαν για το αυριανό παιχνίδι, με τον κόουτς του ΠΑΟΚ να τονίζει: “Το Περιστέρι είναι μία ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία του αντιπάλου. Έχουν δυνατή άμυνα, κλείνονται πολύ μέσα στη ρακέτα και για αυτό εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεπεράσουμε και τις απουσίες που θα έχουμε.

Είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε τον Χαραλαμπίδη, ενώ δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Χαριτόπουλου. Ελπίζουμε πάντως ότι με την προσπάθεια όλων θα καλύψουμε τις απουσίες. Οι παίκτες θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν το παιχνίδι. Η νίκη είναι αυτή που δίνει ψυχική διάθεση στην ομάδα και αυτό πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές είπε: “Μετά την ήττα στη Δράμα, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να επιστρέψουμε και στις νίκες. Και για αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, αλλά και για τον επόμενό αντίπαλό μας και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα φτάσουμε στη νίκη. Το Περιστέρι ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα”.