Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπούντουσνοστ με τον Μαργαρίτη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά να τίθεται εκτός μάχης για τον επερχόμενο αγώνα του Eurocup.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να είναι στην προπόνηση της ομάδας, αλλά να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά να είναι εκτός μάχης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Buducnost για την 5η αγωνιστική του Eurocup.

Το πρόγραμμα της ομάας ξεκίνησε το πρωί με ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και σουτ στο γήπεδο και συνεχίστηκε το απόγευμα με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και την προπόνηση που έγινε στο PAOK Sports Arena. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα με την προπόνηση της ομάδας (16:00), που θα γίνει στο “Παλατάκι” και το πρώτο τέταρτο (16:00-16:15) θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή της Buducnost αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (15:20) και θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena στις 7μ.μ.”