Άτυχος στάθηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι στην χθεσινή (Τρίτη 19/4) προπόνηση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο χειρουργείο, ώστε να υποβληθεί σε εσωτερική οστεοσύνθεση μετακαρπίου. Ο Τσόχλας τίθεται αυτόματα νοκ άουτ από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με την επιστροφή του να αναμένεται σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά:

Ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε και τον Απόλλωνα Τσόχλα, αλλά και όλη την ομάδα μπάσκετ. Ο έμπειρος γκαρντ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι και αύριο, Πέμπτη, θα μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε εσωτερική οστεοσύνθεση μετακαρπίου.

Αναπόφευκτα ο Τσόχλας είναι νοκ άουτ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο (23/4 στις 8μ.μ.), ενώ η επιστροφή του προσδιορίζεται (και χωρίς απόλυτη ακρίβεια) για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον. Ευχές από όλη την ομάδα για γρήγορο ανάρρωση στον Απόλλωνα και πολύ σύντομα και πάλι κοντά μας…