Του Θωμά Αυγέρη
19/01/2012 (12:28)

Με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Ούρος Ντούβνιακ και τον Άαρον Πέτγουεϊ. Ο τελευταίος έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του.
Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτγουεϊ πήρε τη θέση του Ράιτ και ο Ντούβνιακ αυτή του Αντριουσκεβίτσιους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα οι “ασπρόμαυροι” ανακοίνωσαν την έκδοση μίνι διαρκείας για το δεύτερο γύρο με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ξεκινά η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Με τα νέα εισιτήρια διαρκείας δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και 1η φάση των πλέι οφ) σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας. Η τιμή των μίνι διαρκείας για τον Β’ γύρο της Α1 (και την πρώτη φάση των πλέι οφ) είναι 40€ και ισχύει για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP 1,2,3,4,5,6,7 και 8″.