O ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση του στους “32” του Eurocup, επικεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις του και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου(19/12, 17.00) απέναντι στο Λαύριο για τη 10η αγωνιστική της Basket League..

Ο Ούρος Ντούβνιακ, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από την απόδοση της ομάδα του, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του, αλλά και να χάσει αν δεν εμφανίσει το καλύτερο του πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Όπως σας έχω πει, αυτή είναι μία μεγάλη εβδομάδα, η μεγαλύτερη που είχαμε μέχρι τώρα. Και μετά από μία πολύ σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Eurocup. Είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε.

Έρχεται η ώρα για το επόμενο παιχνίδι στο Λαύριο. Είναι μία πολύ αθλητική και απρόβλεπτη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη ομάδα και στο συγκεκριμένο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε αρκετές φορές σε αυτή την χρονιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Από την άλλη, εάν δεν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μπορούμε να χάσουμε και από κάθε αντίπαλο.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και σίγουρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα με μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο για μας, αλλά σίγουρα εξαρτάται από μας. Κι αν επαναλάβουμε το παιχνίδι που κάναμε στη Λιθουανία θα τα καταφέρουμε”.