Τον Αρκαδικό υποδέχεται ο ΠΑΟΚ και σκοπός της ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες σύμφωνα και με όσα έγραψε ο Ούρος Ντούβνιακ στο προσωπικό του blog στο σαιτ του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά: 

Το πιο σημαντικό ότι είμαστε καλά 

Από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό, είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς μετά τον αγώνα μας στην Ουγγαρία, οκτώ παίκτες και δύο μέλη του σταφ, έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Κι αυτός υποθέτω ότι ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε από την Ζενίτ. Μας έλλειπαν δυνάμεις, αλλά όπως είπα, αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Υπήρχαν αρκετοί ακόμη που μας οδήγησαν στην ήττα, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά, γιατί έχουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό. 

Οι αντίπαλοί μας προέρχονται από μία μεγάλη νίκη στην Πάτρα. Είναι μια αθλητική ομάδα, με αρκετούς καλούς σουτέρ, αλλά και ορισμένους έμπειρους παίκτες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε όμως στο γήπεδό μας και δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά. 

Αναρωτιόμουν βεβαίως πότε θα υπήρχαν ορισμένες αλλαγές σε αυτό το πρωτάθλημα. Το να διεξαχθούν έξι παιχνίδια χωρίς να υπάρχει κάποια αλλαγή ή αναβολή ήταν σημαντικό επίτευγμα και με αυτό που μας έτυχε και τα νέα δεδομένα, θα χάσουμε και τις λίγες έστω μέρες που είχαμε στη διάθεσή μας για να ξεκουραστούμε και να δούμε τις οικογένειές μας τις μέρες των γιορτών. Παίζουμε όμως τον πολύ σημαντικό αγώνα Κυπέλλου. Λες και δεν υπήρχε άλλη ημερομηνία εκτός από τις 28 Δεκεμβρίου. Αλλά ποιος νοιάζεται εάν θα πάμε στα σπίτια μας ή όχι. Αυτή είναι η δουλειά μας, Σωστά; Μετά από τέσσερα χρόνια εδώ, δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον. 

Κλείνω με κάτι μη αθλητικό. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Αμερικάνικη σειρά «Californication» με τον David Duchovny.