Του Φώτη Δουκάκη
29/01/2012 (19:53)

Οι απουσίες ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να κατέβει με 10 παίκτες στα Ιλίσια, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός υποστήριξε ότι σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, η ομάδα του αδικήθηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών: “Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό. Η ομάδα μας είχε απουσίες όχι μόνο στον αγώνα αλλά και σε όλη τη βδομάδα. Ο βασικός κορμός της ομάδας έλειπε.

Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και παίξαμε καλά, όμως σε κρίσιμα σημεία του παιχνδιού, οι διαιτητές δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ακουσα ότι ο διαιτητής έκανε κάπου λάθος. Εκεί έπρεπε να σταματήσει τη φάση. Πάντως συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη αλλά και για το όμορφο μπάσκετ που παίζει”. Οσο για την περίπτωση του Γκίντενς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, είπε: “Ο Γκίντενς έκανε προπονήσεις και είπε ότι δεν θα κατέβει στο παιχνίδι. Θα δούμε”.

Ο Ντάντε Στίγγερς δήλωσε: “Παίξαμε σκληρά, όπως και ο Ηλυσιακός. Μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι, ενδεχομένως και κάποια σφυρίγματα. Και οι δύο πάντως προσπαθήσαμε πολύ. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη”.