Μια αχτίδα φωτός άρχισε να φαίνεται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ομάδα επιχειρηματιών δείχνει να ενδιαφέρεται να πάρει τα ηνία της ομάδας. Μάλιστα το ενδιαφέρον δεν έχει μείνει στα λόγια. Πέρασε ήδη και στην πράξη. Ο Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες αυτούς είχε τετ α τετ σήμερα στην Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.

Οι τρεις πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, ο Γιώργος Καραμάνος εξήγησε το πλάνο των επιχειρηματιών και το ενδιαφέρον πήρε πια και επίσημο χαρακτήρα. Βέβαια, θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις. Εκεί πια θα φανεί οριστικά αν η ομάδα των επιχειρηματιών θα μπει τελικά στον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα αναλάβει τον σύλλογο, ο οποίος περνάει δύσκολες οικονομικές ώρες παρά την στήριξη που έχει από την οικογένεια Σαββίδη, η οποία στάθηκε δίπλα στον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολες στιγμές και τον γλίτωσε πολλές φορές από την… ξέρα.

Ποιος είναι ο Γιώργος Καραμάνος

Ο Γιώργος Καραμάνος που εκπροσωπεί την ομάδα αυτή είναι γνωστός επιχειρηματίας με πολυεπίπεδη δράση στον χώρο. Είναι αυτοδημιούργητος και έχτισε μια σειρά από σημαντικές εταιρείες. Ασχολείται κυρίως με τον κατασκευαστικό τομέα, αλλά έχει κι άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς όπως αυτόν της διαφήμισης.

Ο Γιώργος Καραμάνος έχει και πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση, εμώ έχει δημιουργήσει και την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Δεν Λησμονώ».