Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή (9/9) για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα γιορτάσει τα 90 του χρόνια σε ένα σπουδαίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00) στο κλειστό της Πυλαίας.

Χθες (8/9) το βράδυ, και μετά την κλήρωση της Basket League η ομάδα της Θεσσαλονίκης οργάνωσε δεξίωση στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς θέλοντας να τιμήσει τους υψηλούς καλεσμένους της.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε χρέη να προσφωνήσει τους «θρύλους» της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζοντας: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας στον ΠΑΟΚ που είστε εδώ μαζί μας. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι εδώ μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μαζί μας ο Λέβινγκστον, ο Μπάρλοου, ο Κολντεμπέλα, ο Κατσούλης, ο Τσέκος. Όλοι μας τιμούν με την παρουσία τους. Είναι μεγάλη μας τιμή που εδώ βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η ΤΣΣΚΑ».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Γαλατσόπουλος ευχαρίστησε και τον Ιβάν Σαββίδη γιατί ήταν αρωγός σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις.  

Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος τίμησαν τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος ανέφερε: «Με το που σκεφτήκαμε την πρόταση αποδεχθήκαμε αμέσως. Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Ίσως εγώ να μην αξίζω αυτή την τιμή».

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον φωτογραφικό φακό του Παύλου Μακρίδη όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο facebook: