Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει των επόμενων αγώνων του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket Legaue.

Με δεδομένες τις τωρινές απουσίες στις “τάξεις” του “Δικεφάλου του Βορρά”, στην προπόνηση σήμερα συμμετείχε και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αλλά και το νέο απόκτημα της ομάδας Josh Carter.

Παράλληλα, για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη απουσίαζαν οι διεθνείς Βαγγέλης; Μαργαρίτης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ ο Malcolm Griffin απουσιάζει αυτή τη στιγμή με άδεια από την ομάδα, βρισκόμενος στην πατρίδα του τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από όπου επιστρέφει την Δευτέρα (22/02). 

Υπενθυμίζουμε πως ο Elijah Mitrou-Long είναι τραυματίας με πρόβλημα στον χιαστό του, ωστόσο χειρουργήθηκε επιτυχώς σήμερα

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Επιστροφή στις προπονήσεις» 

«Το πολυήμερο ρεπό που έδωσε ο Άρης Λυκογιάννης ήταν μία καλή ευκαιρία για όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεκουραστούν, παρά το γεγονός ότι όλοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο PAOK Sports Arena. Και σήμερα, επέστρεψαν για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, στη Λάρισα.

Παρά το γεγονός ότι από σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Josh Carter και μπαίνει πλέον στο πρόγραμμα της ομάδας, το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Απουσίαζαν οι τρεις Έλληνες διεθνείς (Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης), ο Malcolm Griffin που επιστρέφει τη Δευτέρα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με άδεια της ομάδας και ο τραυματίας Elijah Mitrou-Long.

Με δεδομένες τις απουσίες στη front line της ομάδας, στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το Σάββατο με μία προπόνηση (17:00)».