Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα (26/3 17:00) στην θεσσαλική πόλη, καθως βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση σήμερα (Τετάρτη 23/3), με τον Σoύλη Μαρκόπουλο να έχει άπαντες στην διάθεση του. Ο Έλληνας κόουτς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα λάθη και την αποφυγή τους, σε συνδυασμό με την τακτική, με το πρόγραμμα του «Δικεφάλου»να συνεχίζεται την Πέμπτη (24/03, 16.00), με ακόμα μία προπόνηση.

Στο μεταξύ, στις ΗΠΑ θα μεταβεί και φέτος ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Νίκος Σταυρόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσει το «Portsmouth Invitational Tournament». Το φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος (2016) από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από τη διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ θα λάβει χώρα τον προσεχή Απρίλιο.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα μεταβεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στις 9 Απριλίου, με πρώτο προορισμό την Ουάσινγκτον, και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, όπου το διάστημα 13-16/04 θα διεξαχθεί το PIT.